Wij weten uit ervaring dat er dagelijks veel kappers- / haar- modellen worden gezocht. Via ons platform is het zoeken naar een model nu vereenvoudigd en behoort de stress, het juiste model te vinden, tot het verleden.

Dagelijks dragen wij zorg voor kappers modellen ten behoeve van opleidingen, salons & shows en zijn wij continue bezig met de kapperswereld.

Onze hoofdtaak is jouw als kapper, haar stylist, student of organisator te ontlasten met de stress één of meerdere modellen te regelen. Dit is waarvoor wij zijn opgericht.
Via ons platform kan je aangeven wat je zoekt, wanneer je het model nodig hebt, welke gemeente, hoe laat en hoeveel. Wij zorgen er dan voor dat het model of de modellen geregeld worden en bericht krijgen via onze mobiele app.

Aangezien al onze medewerkers lyrisch zijn van de kapperswereld leveren wij daarnaast ook diensten als laatste trends, wet & regelgeving, inspiratie, informatie en ondersteuning.

Wil je meer weten neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen.

Kosten

Uiteraard zijn er wel kosten als er modellen benodigd zijn.
Maar omdat we de drempel laag willen houden zodat iedereen hier gebruik van kan maken hebben we 2 mogelijkheden met elk enkele opties om uit te selecteren.

Zo zal een opleiding vaker modellen nodig hebben en een salon maar een enkele keer in verband met training of workshops.

Voor de modellen zelf zijn er geen kosten, die kunnen zich dan ook aanmelden via onze mobiele app of via de website.

Voor een overzicht van de mogelijkheden klik onderstaande knop…..

+31 (0)73 704 1120

Meer informatie nodig?
Contacteer ons en we staan u graag te woord.