Wie, wat, waar!

∗ Wij zijn de organisatie waar iedereen zich kan aanmelden als model voor de kappersbranche.

Doordat we zelf ondervonden hebben, tijdens de opleiding en het werken, hoe lastig het is om een model te regelen hebben wij besloten dit probleem op te lossen door een centraal punt te leveren waar je elk model kan regelen.

∗ Wij bieden de verbindende schakel tussen de kappers- / haarmode wereld en de modellen.

Door onze diensten te gebruiken kunt u de beschikking hebben over het juiste model voor uw salon, fotoshoot, product of bijvoorbeeld tijdens een evenement. Dit alles voor een lage prijs.

∗  Het grootste kappers modellen bureau van Europa is waar wij naar streven.

Dit doen wij door toegankelijkheid creëren voor iedereen om model te worden en zo alle opdrachtgevers sneller in contact te kunnen brengen met de modellen.

Ongeacht wat zijn/haar achtergrond is zolang er maar haar op het hoofd zit kan iedereen zich bij ons aanmelden. Wij hebben respect voor elkaar en verwachten dat ook van jullie.

Waarom KMB

Ervaring

We hebben zelf ontdekt hoe lastig het is om een model te zoeken tijdens onze opleiding, training en workshops. Daarom is het KMB opgericht, om een ander deze stress te besparen.

Toegankelijk

Omdat iedereen die haar heeft wel eens naar de kapper gaat maar niet bekend is dat er vaak modellen nodig zijn, maakt het KMB publiekelijk bekend dat iedereen model kan zijn.

Digitale Tijdperk

Het digitale tijdperk maakt het nu mogelijk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen door IT oplossingen. Het probleem bestaat al sinds de opkomst van de kappers in 3000 v.chr. maar is nu eindelijk opgelost.

Uniek

Een modellen bureau enkel voor kappersmodellen is in Europa uniek en overgewaaid vanuit Amerika. Daarom kunnen wij zeggen dat we tot nu toe het enige Kappers Modellen Bureau in Europa zijn.
NKMB Logo [350x350]

NKMB Holding B.V.

Moederbedrijf
Wij zijn een dochteronderneming van NKMB Holding B.V. en voeren de handelsnaam “kappersmodellenbureau” onder toeziend oog van de holding.
Naast kappersmodellen leveren zij ook visagie en schoonheidsspecialiste modellen.

Blijf op de hoogte door ons op social media te volgen! Wie weet sta jij er binnenkort op