Wie, wat, waar!

∗ Wij zijn de organisatie waar iedereen zich kan aanmelden als haar model.

Doordat we zelf ondervonden hebben, tijdens de opleiding en het werken, hoe lastig het is om een model te regelen hebben wij besloten dit probleem op te lossen door een centraal punt te leveren waar je elk model kan regelen.

∗ Wij zijn het modellen management bureau voor de kappers- / haarmode wereld.

Door onze diensten te gebruiken kunt u de beschikking hebben over het juiste model voor uw salon, fotoshoot, product of bijvoorbeeld tijdens een evenement. Dit alles voor een lage prijs.

∗  Het grootste kappers modellen bureau van Europa is waar wij naar streven.

Dit doen wij door toegankelijkheid creëren voor iedereen om model te worden en zo alle opdrachtgevers sneller in contact te kunnen brengen met de modellen.

Ongeacht wat zijn / haar achtergrond is zolang er maar haar op het hoofd zit kan iedereen zich bij ons aanmelden. Wij hebben respect voor elkaar en verwachten dat ook van jullie. Ben je niet serieus meld je dan niet aan en kom je niet opdagen bij de portfolio shoot zal je direct uit onze database worden gehaald.

Waarom KMB

Ervaring

We weten hoe lastig het is om de juiste modellen te vinden voor je opleiding, training, workshops en shoots. Daarom is het KMB opgericht, om een ander deze stress te besparen.

Toegankelijk

Omdat wij een grote database hebben aan amateur en professionele modellen zijn wij erg toegankelijk met de prijzen.

Digitale Tijdperk

Het digitale tijdperk maakt het nu mogelijk om het juiste model bij de opdrachtgever te brengen door onze IT oplossingen.

Uniek

Een modellen bureau enkel voor kapper / haar modellen is in Europa uniek en overgenomen uit Amerika. Daarom zijn wij op dit moment het enige Kappers Modellen Bureau in Europa.

NKMB Holding B.V.

Moederbedrijf
Wij zijn een dochteronderneming van NKMB Holding B.V. en voeren de handelsnaam “kappersmodellenbureau” onder toeziend oog van de holding.
Naast kappersmodellen leveren zij ook visagie en schoonheidsspecialiste modellen.

Blijf op de hoogte door ons op social media te volgen!